Gratis verzending vanaf €50,-

100% Natuurlijk

Ook voor honden is een gezonde voeding cruciaal voor de algemene gezondheid. Daarom maken wij alleen gebruik van natuurlijke ingrediënten.

In het kort de algemene voordelen van natuurlijke voeding:

  • Vermindert huidaandoeningen en allergieën
  • Bevordert de spijsvertering
  • Zorgt voor een sterkere immuniteit
  • Verbetert de kwaliteit van het leven en van de levensduur

Ingrediënten

Boekweitmeel (glutenvrij)

Rijk aan koolhydraten, vezels, vitamine B1, vitamine B6 en verschillende mineralen, zoals magnesium. 

 

Kokosmeel (glutenvrij)

Bevat vele mineralen die helpen bij de bouw en het behoud van sterke botten en huid. Kokosmeel bevat maar liefst 50% vezels!

 

Speltmeel

Bevat verschillende essentiële voedingsstoffen, zoals ijzer, magnesium en zink.

 

Amandelmelk

Is rijk aan verschillende vitamines en mineralen, voornamelijk vitamine E. Amandelmelk versterkt de botten en kan het risico op hartaandoeningen verminderen


Kokosolie

Verhoogt de energie en het metabolisme, verbetert de schildklierfunctie en helpt bij gezond gewichtsverlies.


Appelbes

Deze bes heeft de hoogste antioxidanten inhoud van alle bessen en andere vruchten! Ze zitten ook bomvol met vitamine C, een echte superfood dus!

 

Banaan

Bevat maar liefst vijf van de acht B-vitaminen en is goed voor de bloeddruk.

 

Blauwe bes

Deze bessen bevatten ontzettend veel antioxidanten, ook voorkomen ze oxidatieve stress en zijn hierdoor een natuurlijk anti-aging hulpmiddel.

 

Pompoen

Bevat ontzettend veel kalium, vitamines en antioxidanten. Deze zorgen voor een gezonde huid en darmen, zijn goed voor het hart en zorgen voor een natuurlijke immuunboost!

 

Biet

Zit vol met magnesium, natrium, kalium, vitamine B9 en B12. Deze twee vitamines helpen bij het vormen van de rode bloedcellen, hierdoor zijn ze aan te raden voor drachtige honden. Bietjes zitten vol met vezels en zijn hierdoor erg gezond voor het darmkanaal. 


Chia

Zit vol vitaminen, mineralen, eiwitten en omega 3-vetten. De koolhydraten in de chiazaad bestaan voor 80% uit vezels. Deze zorgen voor een lang verzadigd gevoel.

 

Gebroken lijnzaad

Is rijk aan alfa-linoleenzuur. Dit is belangrijk voor de hart- en bloedvaten. Lijnzaad bevat onder andere vitamine B1 en B2, calcium, magnesium, zink en kalium. Ook bevordert het de stoelgang.

 

Havermout

Bevat veel vitamine B, verschillende aminozuren, calcium, magnesium, silicium, ijzer, zink en veel vezels. Havermout is zeer voedzaam en kan helpen bij het afvallen.


Carobe

Wordt gezien als een vervanger voor cacao. Carobe bevat nauwelijks vet en is rijk aan vitamines en mineralen. Zo zit het vol vitamine A, B en D en bevat het mineralen als calcium, kalium, ijzer, koper en magnesium.

 

Ceylon-kaneel

Remt de groei van schimmels en bacteriën, werkt ontstekingsremmend, bevordert de spijsvertering en verkleint het risico op hart- en vaatziekten.

 

Kurkuma peper

Helpt de lever te ontgiften, werkt ontstekingsremmend, heeft een pijnstillende werking en bevordert de wondheling. 

 

Spirulina

Deze plant slaat enorm veel zonne-energie op en deze energie wordt weer omgezet in ontzettend goede voedingsstoffen. Kortom, een superfood! Het bestaat voor meer dan 60% uit eiwitten en bevat enorm veel vitaminen, mineralen, essentiële vetzuren en antioxidanten. Spirulina versterkt het immuunsysteem, is ontzettend goed voor de darmen en vermindert allergieën. 


Pompoenpitten

Bevat ontzettend veel magnesium, wat belangrijk is voor het regelen van de bloeddruk en de bloedsuikerspiegel en zorgt voor sterke botten. Ook zijn pompoenpitten rijk aan antioxidanten die ontstekingsremmend werken.

 

Zonnebloempitten

Rijk aan vitamine E. Dit is een belangrijke antioxidant die ontstekingsremmend werkt. Verzwakt de symptomen van reuma. Ook bevatten de pitten polyfenolen. Deze stofjes hebben een bloeddrukverlagende werking en kunnen de gezondheid van de cellen beschermen.


Honing

Stimuleert de wondheling en verhoogt de 'goede' cholesterolwaarde.

 

Lavendel

Heeft een gunstig effect op stress, nervositeit en slapeloosheid.

 

Pindakaas

Een bron van eiwitten, kalium, vezels en is een energiebooster.